personalizovani detalji

Ljepota je doista u detaljima. Ljepota je sačuvana i u onim trenucima koje ste posvetili  da nekome uljepšate dan na osoben način.

Naše kovertice nisu bez razloga majušne

Kada smo VAM rekli da smo vodili brigu o svakom detalju, nismo se šalili. VAŠE poruke pakujemo u mijaturne kovertice, jer naprosto tako je "slađe", upečatljivije, sa većom dozom skrovitosti i posebnosti. Još kada je zapečatimo voštanim žigom sa STORY BOX logom, zaista ćete imati dojam kao da otvarate pravo malo skriveno blago.

Čitajte najlješe riječi uz slatke zalogaje

Zar nije sve ljepše uz kockicu najfinije čokolade?! Odgovor i sami znate! Stoga smo uz vaše poruke u kovertice poželjeli upakovati i prvoklasne belgijske čokoladice Petite Callebaut, koje je radila jedna od najinspirativnijih radionica čokolade posebno za STORY BOX. Kako kažu, čokolada je jedna od najdelikatnijih namirnica na svijetu - ma, "čokolada je poput sviranja violine; ako pomaknete prst za samo jedan mikron, dobivate potpuno drugi ton". Bilo kako bilo, ove čokolade su zaista prava mala umjetnička djela rađena ručno, u ograničenim količinama.

Ručno pisane poruke prkose digitalnom svijetu

Starinsko i arhaično ili toplo i posvećeno. Komunikacija danas, gdje jedno slovo možemo poslati u milijarditom dijelu sekunde, iako praktična, ipak često može odavati dojam hladnoće i nemaštovitosti. Stoga smo se odlučili VAŠE poruke ispisivati ručno, u svaku riječi udahnuti toplinu i karakter koji nosi svaka mala krivulja na tom ispisanom slovu. Bilo da VAŠA poruka sadrži samo jednu riječ ili njih hiljadu, mi joj poklanjamo naše vrijeme.

Priča u nastajanju...

“Nismo mi ti koji govorimo riječi. Riječi su te koje govore o nama.”