naša priča

više od poklona

Od samog početka naša je želja bila da od darivanja načinimo posebno iskustvo – onome koji kupuje i onome kome se daruje STORY BOX.

Bez gužvi, bez stresa, dugih kupovina, stajanja u redovima i na kraju nespretnog pakiranja poklona – mi ovo sve činimo za Vas.

Story Box je priča za svaku priliku, svaku generaciju, za žene i muškarce.

Iz udobnosti vlastitog doma, samo odaberite svoj omiljeni Story Box i dostavit ćemo ga na Vašu adresu – upakovan do savršenstva!

Željeli smo da raspakiranje, odnosno unboxing vašeg Story Box-a postane vlastita priča, sa mnogo slojeva i simpatičnih, skrivenih detalja. 

Svaki Story Box uključuje pažljivo odabrane proizvode, napravljene s ljubavlju i predanošću. 

U svakom se nalaze kartice za porukama koje ispisujemo ručno prema Vašoj želji, upakovane u kovertice sa najfinijim belgijskim Petite Callebaut čokoladicama, i zapečećene voštanim žigom, što daje još jedan osobni dodir cijelom iskustvu.

Koji bolji način da kažete neke posebne riječi, nego da ih upakujete u Story Box!

“Volim te”, “Hvala na podršci”, “Magična si”, “Poklonila bih ti cijeli svijet, ali i to je premalo…”, “Želiš biti moja kuma?” …

Pošaljite nam šta želite i mi ćemo te riječi ispisati ručno za Vas. Bilo da se radi o jednoj riječi ili njih hiljadu ispričajte svoju priču sa Story Box-om …

Naš tim Vam stoji na raspolaganju za svaki detalj, u želji da nekome priuštite zaista savršeno iskustvo darivanja.

13 miliona

sekundi provedenih na ideji

5

sati za svaku pojedinačnu priču koju naručite

50

do sada ispričanih priča

1500

pratitelja

VIZIJA

Biti drugačiji i originalni i učiniti naše kupce – “story – boxovce” drugačijim i originalnim.

Za VAS pažljivo odabrati proizvode koje inače ne možete naći u širokoj prodaji, proizvode sa nekom specifičnošću – bilo da je riječ o samo viziji proizvođača tog proizvoda, njegovoj ideji, načinu proizvodnje i pakovanja, ljubavi i pažnji utkanim u svaki mililitar i centimetar proizvoda…  

Širite priču. Širite ljubav.

#sharestorybox #sharelove