Story Box Stories

Kutije koje se čuvaju

Znate onaj osjećaj kada nam je naprosto žao raspakovati poklon, jer je toliko savršeno upakovan? A kad odmotavanje već krene, voljeli bismo da traje i traje, jer taj osjećaj išćekivanje je nešto što nas beskrajno raduje. Vjerovatno to iz nas progovara dijete?

Kada smo razvijali Story Box koncept, znali smo da želimo povesti računa i o najmanjim detaljima. Obzirom da je naša priča zasnovana na ideji “Don’t buy gift, buy an experience”, znali smo da je veliki dio tog iskustva upravo pakovanje, odnosno doživaljaj raspakiravanja.

Kutije su morale biti savršene! Zbog posebnih zahtjeva koje smo imali, rađene su u tri državae: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Turskoj.

Dolaze u dvije boje, bijeloj i crnoj. Klasične boje koje govore o eleganciji i luksuzu. Obmotane satenskom mašnom – crnom, naravno! 

Ove kutije nakon otvaranja zasigurno nećete baciti, već ih sačuvati za uspomenu ili odlaganje nekih svojih dragocijenosti.

Na gornjem poklopcu utisnut je logo Story Box, tehnikom zlatotiska. Nakon što otvorite kutiju vidjet ćete još jedan poklopac sa natpisom “Your story begins here…”, kao poetičan uvod u ono što slijedi –

…kartica sa voštanim žigom u kojoj su ručno pisane najljepše riječi koje poklanjate nekome, zajedno sa belgijskim čokoladicama I klase, da čitanje bude još slađe…

…dalje, ručno rađeni proizvodi od najkvalitetnijih i pomno biranih sastojaka…

…i još pokoja poruka skrivena ispod najfinijeg rezanog papira poznate Londonske tvornice.

Tako da – kada darujete Story Box, darujete priču, mnogo više od skupa pojedinačnih proizvoda.

600x600_Crni i bijeli box
White lid

#sharelove #sharestorybox