katalog

BROWN DELIGHT

Savršena priča obojena u smeđe tonove, posebno pričana za muškarce koji obožavaju svoju bradu. 

U ekskluzivnoj suradnji za poznatim brendom za muškarace sa stilom – Dapper Dan, donosimo unikatan doživljaj njege i opuštanja.

Zavodljivi i muževni mirisi njihovih proizvoda podarit će VAM iskustvo dostojno najboljeg barber shopa.

Da se čuda događaju svaki dan podsjetit će VAS šolja sa ovim motivom, a uz gutljaje irske kafe i kubansku cigaretu doživljaj je potpun.

229 KM

Previous
Next
Previous
Next

bLUE vELVET

Story Box je za VAS odabrao omiljene Dapper Dan proizvode i dodao svoju storytastičnu magiju koja garantuje unikatan doživljaj svakome od trenutka kada uzme svoj Story Box u ruke.

Osvježavajući miris citrusa u ovome vegan – friendly sapunu, učinit će da se osjećate  revitalizirano i osnaženo, a uz posebne proizvode za brijanje, VAŠA koža će biti savršeno glatka i osvježena.

Jedna savršeno muževna priča za pravog muškarca.

219 KM

MEN’S STORY

Priča za muškarce koji se usude biti drugačiji. Za one sa stilom. za one koji svojim izgledom pričaju priču, iznose stav!

Luksuzni blend esencijalnih ulja savršeno njeguju bradu i kožu, ostavljajući dojam da ste svoju njegu prepustili najboljem berberskom profesionalcu.

219 KM

Previous
Next
Previous
Next

PERFECT GROOM

Najbolji način da započete jutro i razbudite svoja čula su ekskluzivni Dapper Dan prozvodi za brijanje i njegu. Tomu smo dodali i najfiniji peškir, koji će dati posebnu notu ovom iskustvu.

I još poneka sitnica, i još poneki detalj koji će učiniti da Story Box priča VAS prati cio dan!

229 KM