Story Box Stories

Exodus Natural Cosmetics – savršeno prirodno iskustvo njege kože

Ukoliko ste odlučili unositi pozitivne promjene u svoj život, čuvajući svoje zdravlje i ljepotu, osim što neutralizirate stres, možda promijenite prehranu i budete fizički aktivniji, svakako biste trebali uključiti proizvode od prirodnih sastojaka u rutinu njege lica i tijela.

STORY BOX vam donosi odličan brend – Exodus Natural Cosmetics.

Njihova misija

Pokrenut 2014. godine, brend Exodus Natural Cosmetics nastao je iz ljubavi prema prirodi i želje za zdravom i kvalitetnom njegom kože, te su svi su proizvodi ručno rađeni.

Napravljeni od 100% prirodnih biljnih sastojaka, bez dodavanja umjetnih konzervansa, mirisa i boja. Kozmetička baza Exodus kozmetike izrađena je od biljnih ulja obogaćenih prirodnim sastojcima izuzetne efikasnosti, od kojih se najviše koriste kakao i shea maslac, ulja noćurka, sjemenke grožđa, pšenične klice, koštice marelice, kokosovo mlijeko i aloe vera.

Osim gore spomenutih hranjivih sastojaka, svi Exodus proizvodi sadrže savršene prirodne konzervanse kao što su med, vitamin E i pčelinji vosak, koji ovim proizvodima daju dugotrajnu svježinu i laganu teksturu.

Raj za čula

Dojam koji će obilježiti Vaš prvi susret sa ovim jedinstvenim kozmetičkim brendom su fantastične boje i egzotični i opojni mirisi stvoreni pažljivom kombinacijom raznih esencijalnih ulja, bilja i začina!

U našem Story Box-u možete pronaći:

  • Balzam za usne – dvije riječi: jednostavno savršeno!
  • Sapune – napravljene hladnom saponifikacijom kako bi se sačuvalo što više hranjivih sastojaka; baza svih sapuna sastoji se isključivo od biljnih ulja uz dodatak raznih začina, bilja i esencijalnih ulja.
Exodus 1
Blossom1

#sharelove #sharestorybox